Bestil canvastasker med
dag-til-dag-levering

Vi har kanvasposer som standardvare på lager. Den findes i fem farver indfarvet kvalitetskanvas. Posen er en lækker, kraftig kvalitet uden tryk. Hvis du bestiller posen fra vores lager inden kl. 14, sender vi din ordre allerede samme dag.s.

Hvorfor vælge en Kanvas-tasker / Muleposer?

Muleposen er blevet populær igen som både indkøbsnet, skoletaske og modetilbehør. Den klassiske stoftaske med hank fås i flere materialer, blandt andet kanvas, og tasken kan have forskellige former for hank alt efter, om de skal bæres over skulderen eller på armen.

Canvas kan formes til den taske, du ønsker og gør det muligt at lave mange forskellige udtryk på posen alt efter hvilket budskab, du ønsker at fortælle.

Få lavet en kanvas totebag med dit firmalogo trykt på, og lad dine kunder reklamere for dig, når de bruger deres canvastaske igen og igen.

Cases
Mange forskellige muligheder

Vi skræddersyer altid en løsning til dig ud fra dine behov og ønske om branding, design og færdigt udtryk.

Material_cotton Material_canvas

Hvad er Muleposen lavet af?

Det er ikke nemt at kende forskel på en mulepose lavet i kanvas og en i bomuld. De ligner nemlig rigtig meget hinanden. Den kanvas, der bliver brugt til muleposer i dag, er lavet af bomuld, som enten er konventionelt dyrket, øko tex-certificeret eller 100 % økologisk.

Betegnelsen kanvas indebærer, at bomuldsstoffet er vævet ekstra stærkt. Miljømæssigt set bruger bomuldsplanten en del vand både som under væksten og ved fremstilling til kanvas. Til gengæld får du med kanvas en mulepose i rigtig kraftig kvalitet, som stort set ikke kan slides op.