RE-THINK

Packaging

Som emballage-producent har vi et ansvar for, at vores produkter belaster miljøet mindst muligt samt, at de medvirker til en mere cirkulær fremtid.

I 2017 begyndte vi derfor rejsen mod at blive den første danske eksklusive emballage-virksomhed, som er Cradle to Cradle-certificeret, både inden for plast-, papir- og tekstilprodukter.

Vi ønsker i samarbejde med kunderne at gentænke emballage og de mange processer og valg, der går forud for det endelige produkt. Derfor arbejder vi bl.a. med nye cirkulære materialer og en livscyklusanalyse af vores produkter fra udvikling til genanvendelse hos brugeren.

Eksklusivt cirkulært

Design

Som eksklusiv emballage-virksomhed fokuserer vi på at skabe bæredygtige løsninger, uden at gå på kompromis med eksklusiviteten.

Vi ønsker i samarbejde med vore kunder at gentænke emballage og de mange processer og valg, der går forud for det endelige produkt. Derfor arbejder vi bl.a. med nye cirkulære materialer og en livscyklusanalyse af vores produkter fra udvikling til genanvendelse hos brugeren.

Derfor arbejder vi med FSC papir, øko-certificeret bomuld og hamp, genbrugt polyester og genbrugsplast. Derudover har vi netop udviklet en serie af komposterbar, eksklusiv emballage.

Vores team af sælgere og designere er altid klar til at hjælpe dig med udvikling af alternative designløsninger og bæredygtige materialer i høj kvalitet - alt sammen med indsigt og respekt for din virksomhed.


Kontakt os endelig, hvis I ønsker sparring til alternative og eksklusive emballage-løsninger.

Produktlivscyklus

Indsatsområder

Materialesundhed

Genbrug og genanvendelse

Vedvarende energi

Forvaltning af vandressourcen

Social ansvarlighed