Bæreposer fås i mange forskellige kvaliteter og priser. Vi hjælper dig gerne med at tage den rigtige beslutning. Vores kompetente sælgere står klar til at hjælpe dig med viden om kvaliteter, farver og produkter.

Når du har lagt din ordre, er det projektlederen, der overtager projektet og sørger for at følge den helt til dørs.

Du kan derfor føle dig helt tryg i hele processen, hvor du har tæt kontakt til din faste salgskoordinator.

Standard bæreposer eller poser lavet præcist til dig?

En specialfremstillet bærepose er en effektiv branding af din virksomhed. Den kan signalere lige præcis det, du ønsker, hvad enten det er luksus, miljø, trends eller en kombination.

Vi tilbyder poser og tasker i alle størrelser, former og farver – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ønsker du ikke en specialfremstillet pose, kan du købe mange forskellige standardvarer i vores webshop. Vores standard poser er af høj kvalitet og findes i mange forskellige udformninger.

Cases
Første skridt, når du skal designe din egen bærepose

Hvilken slags pose ønsker du? Papirspose, plastikposeeller stofpose? Skal den være bæredygtig?Og hvad med designet?
Tænk over, hvad du ønsker at signalere med posen.
Det har højeste prioritet for Embacollage at yde den bedste service til vores kunder.
Derfor sidder tilbyder vi også hjælp fra vores grafiske tegnestue, når du skal have specialdesignede bæreposer.
Vores kreative grafiske designere sørger for, at du får den bedste løsning på dit nye produkt.

Når du skal brande din virksomhed, er luksusposer det ultimative valg. De fuldender din kundes købsoplevelse med følelsen af noget ekstraordinært og lækkert. En luksuspose er reelt set en papirspose i ekstra lækker kvalitet, ofte med en laminering, som giver et eksklusivt look. Posen kan også bruges som gavepose med hank. Så har du en nem indpakning og luksuspose i ét. Mange tror, at luksusposer er et dyrt valg, men det behøver det ikke at være. Vi har meget konkurrencedygtige priser og er markedsledende inden for netop eksklusive papirsposer til detailhandlen.

Afgifter og lovgivning vedrørende bæreposer

Der er afgifter på bæreposer, dvs. alle poser med hank, og denne afhænger af posens størrelse. Det kan vi rådgive dig meget mere om, når du bestiller posen. Det vil også altid fremgå tydeligt af ordrebekræftelsen, hvis der kommer en afgift oven i prisen.

Derudover kræver lovgivningen, at du tager 4 kroner for en pose uanset hvor meget, kunden har købt for, eller hvor stor posen er. Du kan læse mere om lovgivning og afgifter her.

Ønsker du poser, der ikke er omfattet af lovgivningen?