Pakketape i papir

Det lyder måske utroligt, men pakketape i papir virker lige så godt som almindeligt pakketape – og så kan du skrive på det. Samtidig nedbrydes papiret nemmere, og det fås forhåbentlig snart i en FSC-mærket version, som gør det endnu mere bæredygtigt.

Pakketape og tilbehør

Hos Embacollage kan du få alt det tilbehør til indpakning, du har brug for, når du står i butikken. Pakketape, prispistol, mærkater og hangers er bare nogle af de ting, du kan købe hos os.

Vores almindelige pakketape er lavet af PP-plast og fås i forskellige mål. Stærk og holdbar tape, som sørger for, at dine forsendelser er forsvarligt indpakket og ikke går op under transporten. Design din egen pakketape for at styrke brandingen af din virksomhed. Eller for, på en nem måde at give din forsendelsesæske et særligt look.

Ønsker du vores standard varer har vi helt almindeligt pakketape på lager, eller dette smukke tape med blomster der bringer tankerne hen på sommer og solskin.

How-to videoer

Find forskellige videoer som bl.a viser hvordan man indpakker en flot gave, bruger silkepapir eller hvordan du nemt binder en flot sløjfe hver gang.

RELATEREDE PRODUKTER