Ansvar

EKSKLUSIVT CIRKULÆRE

Som en virksomhed der sælger eksklusive emballage løsninger, har vi stort fokus på at skabe ansvarlige løsninger for miljøet, uden at gå på krompromis med det eksklusive.
I samarbejde med vores kunder ønsker vi at nytænke emballage og de mange processer og valg, der går forud for det endelige produkt. Derfor arbejder vi blandt andet med nye cirkulære materialer og en livscyklusanalyse af vores produkter fra udvikling til genbrug hos brugeren.

Derfor arbejder vi med FSC® papir, eco-certified bomuld og hemp, genbrugs polyester og genanvendelig plastik. Derudover kan vi producere produkter i komposterbare plastmaterialer.

GENTÆNK EMBALLAGE

Som emballageproducent har vi et ansvar for, at vores produkter belaster miljøet mindst muligt, og at de bidrager til en mere cirkulær fremtid.

I samarbejde med kunderne ønsker vi at nytænke emballage og de mange processer og valg, der går forud for det endelige produkt. Derfor arbejder vi blandt andet med nye cirkulære materialer og en livscyklusanalyse af vores produkter fra udvikling til genbrug hos brugeren.