Som følge af Tour de france i Københavnsområdet i uge 26, bliver der ikke leveret varer fredag d. 1/7 2022.
Bølgepap til forsendelse – bæredygtig beskyttelse

Beskyt dine produkter under forsendelsen med bølgepap. Så er du sikret en holdbar og robust beskyttelse i høj kvalitet til skrøbelige varer.

Vores bølgepap er produceret af FSC-mærket pap, som er meget slidstærkt og fleksibelt. Alle rillerne med luft giver optimal beskyttelse og stødabsorbering af dine produkter, så de når frem til kunden i hel og ubeskadiget tilstand.

specifikationer

En smart og nem måde at beskytte dine varer på, er med bølgepap på rulle. Opbygningen af plant og bølget pap giver den optimale beskyttelse af dine produkter mod stød og slag under forsendelsen. Vores bølgepap på ruller kan nemt bruges sammen med både vores forsendelsesposer og forsendelsesæsker.

Samtidig gør bølgepap på ruller det nemt for dig at tilpasse størrelsen præcis til dit produkt. Dermed er der mindre spild af pap, og det kommer både bundlinjen og miljøet til gode.

Vores bølgepap leveres i to farver pap: hvid og brun, og i mange forskellige størrelser, så det passer præcis til, hvad du har brug for. Alle bølgepapruller er 70 meter lange.

Alle vores bølgepapprodukter er produceret i Danmark. Dermed er du sikret høj kvalitet til lave priser. Jo mere, du køber, jo billigere bliver det.

Ruller: (Der er altid 70m pr. rulle)

Bredde:

10 cm *(Kun brun)
15 cm
17 cm * (kun natur)
20 cm
25 cm
30 cm
40 cm * (kun natur)

Farver:: Brun og hvid

How-to videoer

Find forskellige videoer som bl.a viser hvordan man indpakker en flot gave, bruger silkepapir eller hvordan du nemt binder en flot sløjfe hver gang.