Som følge af Tour de france i Københavnsområdet i uge 26, bliver der ikke leveret varer fredag d. 1/7 2022.

Forsendelsesemballage

Bæredygtig emballage til forsendelse

Går du op i bæredygtighed? Det gør vi! Al vores forsendelsesemballage leveres som udgangspunkt med FSC certificering på pap og papir eller som genbrugsplast på emballage af plast.

Det er vigtigt for os som virksomhed at være med til at sætte så lille et fodaftryk på jordens ressourcer som muligt. Derfor har vi samlet leverandører i hele verden, der står klar til at møde dit behov for bæredygtig forsendelsesemballage

HVILKEN FORSENDELSES EMBALLAGE SKAL JEG VÆLGE?

Er varen skrøbelig? Skal du passe på det undervejs? Eller ønsker du at forkæle dine kunder med en eksklusiv indpakning samtidig med, at det skal være nemt at sende pakker afsted?

Vi tilbyder alle former for forsendelsesemballage, lige meget om du har en stor eller lille webshop. Vi leverer til konkurrencedygtige priser, både når det gælder små netbutikker med få forsendelser eller den store webshop, der bare vil have, at tingene kører.

Alt til E-COMMERCE

Plastik er et meget udskældt materiale, og det er også dårligt, når plastik ender i havene og ødelægger vores natur.

Men plastik kan også noget i forhold til holdbarhed og genanvendelse. Forbruget af jordens ressourcer fra en plastikpose, der smides ordentligt ud, er mindre end på nogle af de andre materialer.

How-to videoer

Find forskellige videoer som bl.a viser hvordan man indpakker en flot gave, bruger silkepapir eller hvordan du nemt binder en flot sløjfe hver gang.

Kontakt salg

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Hvad drejer henvendelsen sig om?