Dragtposer som lagervare

Vi har et standardlager af dragtposer uden tryk i filt, non woven og R-PET. Derfor kan vi tilbyde hurtig levering, så du har dem uden lang ventetid.

Eksklusive dragtposer med høj brandingværdi

En dragtpose med tryk er med til at brande din virksomhed. Dels giver du din kunde en følelse af luksus ved at aflevere produktet i en flot tøjpose, og dels brander du din virksomhed maksimalt, når din kunde går ud af butikken med en dragtpose med dit logo på.

Vi hjælper dig gerne med at designe det helt rigtige udtryk, som brander din virksomhed bedst muligt.

Cases
Se alle >>
Mange forskellige muligheder

Vi har dragtposer og kollektionsposer både med og uden tryk og i flere forskellige kvaliteter og materialer: Non-woven, R-PET og bomuld.

En dragtpose er den ultimative måde at transportere sit nye jakkesæt eller kjole hjem på, da de beskytter tøjet mod pletter og skader. Vælg mellem tøjposer med lynlås, knapper og snørelukning alt efter, hvad du synes er mest praktisk.

Du kan få lavet posen i nøjagtig den størrelse, der passer til dit produkt. F.eks. er en lang dragtpose god til lange kjoler, fordi den kan foldes på midten og er nem at bære. De findes også i en mindre model til f.eks. jakkesæt, som også kan laves med en ekstra lukning, så den kan foldes og er ekstra nem at bære hjem. Vi har dragtposer og kollektionsposer både med og uden tryk og i flere forskellige kvaliteter og materialer: Non-woven, r-PET og bomuld.