Som følge af Tour de france i Københavnsområdet i uge 26, bliver der ikke leveret varer fredag d. 1/7 2022.
Eksklusive etiketter

I vores egen kollektion har vi et bredt udvalg af eksklusive etiketter. Disse bruges som en sidste finish på gaveindpakning. Vores meget populære stempeletiketter er et godt eksempel: De er eksklusive at se på og er en relativt billig måde at løfte din indpakning på. Du kan få designet din stempeletiket præcis, som du ønsker, den skal se ud. Kontakt en sælger for at høre om mulighederne.

Etiketter til indpakning

Der er mange muligheder for anvendelse af etiketter og labels med tryk i din forretning. En etiket kan være den perfekte afslutning på din indpakning, der lige er med til at løfte udseendet på gaven lidt. Den kan fungere som til-og-fra-kort eller indeholde vigtig information til modtageren, f.eks. et salgsbudskab eller byttedato.

Lige meget hvad du skal bruge din etiket til, hjælper vi dig med at finde den perfekte løsning. Vi har leverandører i både Danmark og Kina og designer labels med tryk til dig præcis, som du vil have dem.

specifikationer

Når du bestiller specialdesignede etiketter, skal du overveje hvilken funktion, etiketten skal have. Er der et budskab, som skal fortælles med etiketten? Disse overvejelser bringer os videre til en beslutning omkring hvilken type lim, du ønsker. Skal det være en permanent lim, der sidder rigtig godt fast? Eller skal den være til at flytte igen? Du skal også tænke på, om etiketten skal kunne modstå regn eller anden væske. Hvis den skal bruges på forsendelsesemballage, er det vigtigt, at den bliver lamineret for ekstra styrke.

Har du brug for hjælp til designet på din etiket eller klistermærke? Vores grafiske afdeling står klar til at hjælpe. Aftal nærmere med din sælger.

How-to videoer

Find forskellige videoer som bl.a viser hvordan man indpakker en flot gave, bruger silkepapir eller hvordan du nemt binder en flot sløjfe hver gang.

Kontakt salg

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Hvad drejer henvendelsen sig om?