Som følge af Tour de france i Københavnsområdet i uge 26, bliver der ikke leveret varer fredag d. 1/7 2022.
Stofposer, muleposer, stofnet

Bæreposer af stof er populære som aldrig før, da det er en bæredygtig løsning på indkøbsposer, fordi de kan bruges igen og igen. Samtidig er stofposer en fantastisk mulighed for at brande din butik eller virksomhed. Med en mulepose med tryk i form af dit logo på laver dine kunder gratis reklame for dig, når de bevæger sig rundt i verden. Værdien tjener sig med andre ord ind igen mange gange, både for dig og dine kunder, når du bruger stofposer.

Lovgivningen kræver, at du opkræver dine kunder 4 kroner pr. stofpose ligesom med andre poser. Til gengæld er bæreposer i stof fri for de afgifter, som gælder for papirsposer og plastikposer med hank. Der er rigtig mange muligheder for bæreposer i stof alt efter, hvad du har brug for. Læs mere om de enkelte former og kvaliteter for muleposer og andre stofposer, vi tilbyder, på de følgende sider.

Cases
Vores muleposer

Man tænker måske ikke lige bæredygtighed, når man hører, at non woven poser er lavet af plast. Materialet vinder ved sin styrke og holdbarhed, som gør det muligt at bruge poserne igen og igen, og på den måde er de mere miljørigtige end almindelige plastikposer. Med en non woven pose med dit logo på, bliver din virksomhed synlig i gadebilledet, når dine kunder genbruger posen i deres daglige færden.

Kontakt salg

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Hvad drejer henvendelsen sig om?