Hangtags med logo til tøj

Det giver lige det ekstra, når tøjet har et eksklusivt hangtag med logo på. Vi tilbyder specialdesignede hangtags til tøj og bøjler. Der er plads til både logo og produktinformation, som viser kunderne, at her er der tænkt over tingene. Hangtags og manilamærker med logo kan leveres i forskellige størrelser, farver og former alt efter dit ønske – og til meget konkurrencedygtige priser. Vi glæder os til at hjælpe dig med at designe lækre hangtags med logo til din butik.

Hangtags og manilamærker

Prismærkningen af dine varer i butikken bør matche dit brand. Vil du udstråle unikhed og eksklusivitet, er det i hvert fald ikke prismærkepistolen med de små hvide klistermærker, du skal have gang i. Vælg i stedet hangtags og manilamærker i kraftig karton til at skrive dine priser på. De smarte papirmærker er lavet i indfarvet, kraftigt 350 g karton, som er FSC-mærket for bæredygtighed. De fås i farverne sort, hvid og lys rosa og kommer i pakker á 100 stk.

specifikationer
How-to videoer

Find forskellige videoer som bl.a viser hvordan man indpakker en flot gave, bruger silkepapir eller hvordan du nemt binder en flot sløjfe hver gang.

RELATEREDE PRODUKTER

contact sales

How can we reach you?
What is the inquiry about?