Historien bag
Embacollage A/S

CEO jørn vestergaard

Vi har fornøjelsen af at præsentere vores nye kollektion og byder samtidig velkommen til Embacollage.  Vi brænder for emballageløsninger og udfordrer konstant rammerne for  hvad der kan gøres. Og især fokus på bæredygtige løsninger. På denne måde danner vi vores kreative  univers af eksklusive emballageløsninger og videregive trends og inspiration til vores kunder.

Vi ved, hvor vigtig den rigtige emballage for dine kunder og deres oplevelse er at handle specifikt  med dig. EMBALLAGE ER IKKE BARE EMBALLAGE. Forbrugerne identificerer sig med de brands, de investerer  ind, og er opmærksomme på de signaler, som brandet og den rigtige emballage sender. Indpakningen  er derfor en vigtig del af dit image og fungerer som en live reklametavle for dit brand.  Og ligesom forbrugeradfærd påvirkes af reklamer, har emballagen indflydelse på  forbrugernes forbrugsmønster.

Vi er en stærk samarbejdspartner og har stor knowhow inden for udvikling og fremstilling af  emballageløsninger, der understreger dit brand. Vores salgs- og grafiske afdeling er en stærk  team, der arbejder sammen med dig om at designe præcis den emballageløsning, der understreger dit image og  formidler dit budskab.

Vi har mange års erfaring med produktudvikling og har stor viden om  design, konstruktion, produktion og logistik, og dermed på alle væsentlige trin i fremstillingen  komplet emballageløsning, der fungerer i praksis. Vores tjenester omfatter også personlige webshops  og den komplette outsourcing af din emballagelogistik.

Vores salgs- og grafiske afdeling er et stærkt team, der sammen med dig designer netop den emballageløsning, der understreger dit image og formidler dit budskab.

Emballage og miljø går hånd i hånd. Hos Embacollage bidrager vi til miljøbeskyttelse og tager info hensyn til miljøet på alle stadier af produktionen. Vi bruger leverandører, der er FSC® certificerede, og som sikrer sikker produktion og overholder gode “Code of Conducts”. Og vi kan efter dine ønsker og behov producere emballage i miljøvenlige og biologisk nedbrydelige materialer.

Det er af stor betydning for os at opretholde en kollektion, der afspejler de nyeste trends og farver. I dette katalog præsenterer vi vores standardprogram til butiksemballage som gaveindpakning, æsker, æsker, plastik- og papirposer, gavebånd og meget mere. Vi fører hele programmet på lager og kan normalt sende med det samme på bestillingsdagen.

Hos Embacollage differentierer vi os ved at gøre vores yderste for at tilbyde den lille smule mere og gøre vores emballage unik. Vi håber, at vores katalog vil vække din interesse. Kontakt os. Vi ser frem til at rådgive dig.