Om Embacollage

Vi brænder for emballageløsninger og udfordrer konstant rammerne for, hvad der kan lade sig gøre. PÅ DENNE MÅDE FORMER VI VORES KREATIVE UNIVERS AF EKSKLUSIVE EMBALLAGELØSNINGER OG GIVER TRENDS OG INSPIRATION VIDERE TIL VORES KUNDER.

VI VED HVOR VIGTIG DEN RIGTIGE EMBALLAGE ER FOR DINE KUNDER OG DERES ERFARING MED AT HANDLE HOS DIG. EMBALLAGE ER IKKE BARE EMBALLAGE. FORBRUGERNE IDENTIFICERER MED DE MÆRKER, DE INVESTERER I, OG ER bevidste om SIGNALENE OM, AT DET RIGTIGE MÆRKE OG EMBALLAGE SENDER. EMBALLAGEN ER SÅDAN EN VIGTIG DEL AF DIT IMAGE OG FUNGERER SOM EN LEVENDE ANNONCE-SØJLE FOR DIT MÆRKE. OG PÅ SAMME MÅDE, SOM FORBRUGERADFØREN PÅVÆRES AF ANNONCER, HAR DEN RIGTIGE EMBALLAGE EN PÅVIRKNING PÅ DERES FORBRUGSMØNSTER.

VI ER EN STÆRK SPARRINGSPARTNER OG HAR STOR EKSEKVENS I UDVIKLING OG FREMSTILLING AF EMBALLAGELØSNINGER, DER STYRKER DIT MÆRKE. VORES SÆLGERE OG GRAFISKE DESIGNERE ER EN DEL AF ET STÆRKT TEAM, DER SAMMEN MED DIG KOMMER TIL DEN PRÆCISE EMBALLAGELØSNING, DER UNDERSTREGER DIT BILLEDE OG BUDSKAB.

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING I PRODUKTUDVIKLING OG HAR EN DYBENDE VIDEN OM BÅDE DESIGN, KONSTRUKTION, PRODUKTION OG LOGISTIKKEN, SOM ALLE ER AFGØRENDE DELE I EN EMBALLAGELØSNING I PRAKSIS. VORES TJENESTER INKLUSIVE OGSÅ PERSONLIGE WEBSHOPS OG FULD OUTSOURCING AF DIN EMBALLAGELOGISTIK.