Luksus poser

Vi har et bredt udvalg af luksus papirsposer med hank i flere størrelser og farver i vores standard sortiment. Ud over standardløsninger tilbyder vi også skræddersyede løsninger til dig, som vil gøre noget særligt for branding af din virksomhed.

Får du ikke svar på dine spørgsmål her på siden, eller ønsker du at høre om priser på luksusposer, sidder vi klar med råd og vejledning.

Luksusposer – eksklusive papirsposer med hank

Når du skal brande din virksomhed, er luksusposer det ultimative valg. De fuldender din kundes købsoplevelse med følelsen af noget ekstraordinært og lækkert. En luksuspose er reelt set en papirspose i ekstra eksklusiv kvalitet, ofte med en laminering, som giver det eksklusive look. Posen kan også bruges som gavepose med hank. Så har du en nem indpakning og luksuspose i ét.

Mange tror, at luksustasker er et dyrt valg, men det behøver det ikke at være. Vi har meget konkurrencedygtige priser og er markedsledende inden for netop eksklusive papirsposer til detailhandlen.

Cases
Luksuspose med mange forskellige muligheder

Mulighederne er mange, når du skal designe din luksus papirspose. Materialevalg og finish kan kombineres og komplementere hinanden i et utal af løsninger og eksklusive resultater. Den kan fungere som gavepose og bærepose i ét. Dermed har du en flot emballage til dit produkt, som også nemt kan bæres af kunden.

Vi skræddersyer altid en løsning til dig med udgangspunkt i dit behov og ønske om branding, design og færdigt udtryk. Se herunder, hvad det er en god idé at tænke over, når du skal vælge papirsposer.

contact sales

How can we reach you?
What is the inquiry about?