Kage & Chokolade

Ved juletid er der rift om julekalendere med chokolade. Skal din konfekt sælges som pakkekalender, har vi den rigtige løsning til emballagen. Vi hjælper dig med at designe den med motiv, farver og logo – præcis, som du vil have det – og som dine kunder vil elske det.

Selv om emballagen ser dyr ud, er vores priser rimelige. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og din chokolade.

Luksus chokoladeæsker

Livet er som en æske chokolade… Og en stor del af oplevelsen ved chokolade er netop den fine æske, som omslutter lækkerierne og gør oplevelsen fuldendt.

Her finder du chokoladeæsker i alle størrelser, former og farver til dine produkter. Ønsker du chokoladeæsker med logo, klarer vi naturligvis dette.

Cases
Kagedåser og kageæsker

Kager er populært som gaver og firmagaver. Med en flot emballage er der helt sikkert en glad modtager i den anden ende. Vi forhandler kagedåser og kageæsker med låg i mange størrelser, former og designs. Har du brug for kageæsker med rude, så man kan se det lækre indhold, eller skal du bruge kagedåser med logo, finder du det hos Embacollage.

RELATEREDE PRODUKTER

contact sales

How can we reach you?
What is the inquiry about?