Gavebånd med logo eller firmanavn

Mange firmaer og butikker vælger at få lavet gavebånd med logo til indpakning. Gør dine varer til talerør for dit brand ved at få trykt navn eller logo på gavebåndet fra Embacollage – en eksklusiv detalje ved gaveindpakningen, som holder dit navn for både giver og modtagers øje.

Kontakt os og hør mere om vores løsninger inden for gavebånd med logo, og hvordan båndet kan gøres personligt for netop din virksomhed.

Gavebånd – en eksklusiv detalje

Det er sjældent indpakningen af en gave, der er det vigtigste – men en stilfuld indpakning med elegante detaljer som et smukt gavebånd om pakken kan gøre det at give en gave til en lidt mere særlig oplevelse. Glæd både giver og modtager af dine varer med udsøgt gavebånd som prikken over i’et på pakken.

I vores kollektion har vi samlet et bredt udvalg af udsøgte gavebånd, der sætter dit personlige præg på indpakningen af gaver. Vi sørger altid for at udvælge de gavebånd, der passer ind i tidens trends og farver og kan hjælpe med at matche gavebånd og gavepapir i et udtryk, der afspejler dit image.

Cases
Mange forskellige muligheder

Vores gavebånd er smukt – og så er det miljørigtigt. Det er lavet af genbrugt plastik, som spindes ud til tynde tråde og væves til gavebånd. Kvaliteten er blød og fleksibel, så man nemt kan binde en flot sløjfe om gaven. Vi forhandler gavebånd i mange forskellige farver, som matcher vores øvrige emballage.

How-to videoer

Find forskellige videoer som bl.a viser hvordan man indpakker en flot gave, bruger silkepapir eller hvordan du nemt binder en flot sløjfe hver gang.

RELATEREDE PRODUKTER

contact sales

How can we reach you?
What is the inquiry about?