Bestil standard plastikposer og plastikposer med tryk

Vi har flere forskellige slags små og store plastikposer med hank på lager i forskellige farver og materialer og i både almindelig plastik og genanvendt plastik (se efter logoet for genanvendt plast). Bestiller du inden kl. 14, sender vi dine varer samme dag.

Vil du hellere have designet dine egne plastikposer med tryk og logo, hjælper vi dig gerne med at designe den præcis, som du ønsker. Størrelse, tykkelse, farver og design bestemmer du selv. Kontakt din nærmeste sælger via formularen her eller ring til vores kundeservice på tlf. 49 17 40 40, så bliver du hjulpet.

Overvejelser omkring plastikposer

Fordelene ved plastikposer er, at de er praktiske, billige at producere og kan laves med alverdens farver og udtryk. En god bærepose kan bruges flere gange, og produceres den i genanvendt plast, er CO2-aftrykket lavere end ny eller såkaldt jomfruplastik.

Vi tilbyder et stort udvalg af plastikposer med tryk og logo i alle størrelser fra store til små plastikposer. Har du brug for hjælp til at designe poserne, står vores grafiske afdeling klar til at hjælpe dig, så du kan få præcis det udtryk, du ønsker dig. Vi forhandler også billige poser i et tyndere materiale.

Cases
Overblik over forskellige plastiktyper

Plastik til plastikposer findes i flere forskellige typer. Vi har lavet et minileksikon her, hvor du kan læse om de forskellige slags plastik. Når du har taget stilling til hvilken type plastik, du ønsker, står vores sælgere klar til at hjælpe dig med alt det tekniske omkring posen.

Du skal først vælge hvilken type plastik du ønkser. Du kan vælge mellemfølgende plastiktyper:

  • LDPE, jomfrufolie med blank overflade New plastic that has not been used before. Ny plastik, der ikke har været brugt før.
  • HDPE, jomfrufolie med mat, frostet, knitrende overflade
  • PCR eller “Post-consumer recycled”, genbrugsfolie med gråhvid nupret/plettet overflade
  • PIR eller “Post-industrial recycled”, genbrugsfolie med glat overflade.

Vær opmærksom på, at genbrugsfolie aldrig er ren hvid. Den har altid en farvet undertone, som kan være grålig, grønlig, rødlig mv. Du skal være opmærksom på, at det kan have indvirkning på farven, hvis du ønsker at indfarve posen med en meget lys farve.

Corex, en sammensvejset kvalitet typisk med HDPE, som styrker ydeevne samt forhindrer gennemsigtighed. Kan kombineres med både ny og genbrugsplast. Laves typisk i hvid/sort, hvid/grå eller hvid/sølv.

Når du har taget stilling til hvilken type plast, du ønsker, skal du vælge tykkelse på din pose. Betegnelsen på tykkelsen på plastik hedder my. Vi tilbyder kvaliteter fra 40-0120 my. Det mest gængse er 50/60 my, så langt de fleste poser, du finder i detailhandlen i dag, ligger deromkring.