Non-woven tasker

Man tænker måske ikke lige bæredygtighed, når man hører, at non woven poser er lavet af plast. Materialet vinder ved sin styrke og holdbarhed, som gør det muligt at bruge poserne igen og igen, og på den måde er de mere miljørigtige end almindelige plastikposer.

Med en non woven pose med dit logo på, bliver din virksomhed synlig i gadebilledet, når dine kunder genbruger posen i deres daglige færden.

Cases
Mange forskellige muligheder

Som navnet antyder, er en non woven bærepose en pose i ikke vævet materiale. Materialet er fremstillet af polypropylen plast (PP plast), der bearbejdes, presses og holdes sammen af et bindemiddel, så det føles som stof.

Plasten, som anvendes i non woven-poserne, kan være både genbrug fra plastindustrien eller ”jomfru”-plast (helt ny plast). Det er også muligt at blande de to plasttyper, så der er en vis procentdel genbrugsplast i materialet.

Dog er genbrugsplasten ikke helt så stærk som den nye plast, men det er stadig en mere bæredygtig løsning at bruge non woven-plast fremfor almindelige plastikposer på grund af den langt større holdbarhed.